Webshop anmeldelse ( 1 )
0 1 2 3 4 (5,0/5)

Anmeldt af Kenneth P
0 1 2 3 4
Flotte produkter
27/08/2021

Dansk design til hjemmet

Dansk design som vi kender det, enkelt, stilfuldt, minimalistisk, rene linser, gennemtænkt, brugbart, funktionelt. Her finder du et særligt udvalg af opbevaringsløsninger til hjemmet.

- Dørstop der passer til anerkendte mærker inden for massivtræ-gulve (Dinesen - PA Gulve - Moelven - Viking Gulve - Junckers m.fl) køkkenrulleholdere

- Egetræsbøjler til den stilfulde garderobe - Asketræbøjler til den stilfulde garderobe

- Stillet designede toiletrulleholdere.

- Designerbøjler udført i et funktionelt og udfordrende design

+ mange andre ting. Håber du finder hvad du søger!!

Vi er passioneret omkring brugen af træ og anvende de forskellige træsorter til det de er bedst egnet til. Der findes hundredvis af træsorter i verden som kan anvendes til helt specifikke formål idet træets egenskaber giver mulighed for dette. Det kan være egenskaber som god styrke, speciel farvepigment, udsædvanlig struktur, høj eller lav densitet, holdbarhed og mange andre egenskaber.

Elletræ (Alnus glutinosa) er feks. særdeles holdbart under vand (Bropæle) og er særdeles velegnet til billedskærearbejde.

Asketræ (Fraxinus excelcior) har stor bøjningsstyrke (vognhjul, økseskæfter) samt et meget flot farvespil mellem det lyse ved og den falske brunkerne som egner sig fortrinligt til bøjler, dørstop, cykelophæng, garderobeophæng og massive trægulve.

Egetræ (Quercus rober og Quercus pedunculata) har stor styrke og holdbarhed (jernbanesveller, bindingsværk, brodæk) og anvendes derudover i stor udstrækning til møbler og andet trædesign som dørstopper, ophæng til cykler, borde, stole, træbøjler og meget andet.

Elmetræ (Ulmus glabra) har en flot glød med gullige, grønlige, rødlige og brunlige nuancer. Som en ret speciel egenskab har den været anvendt til fodertrug idet dyrene tygger det i stykkeri (bryder sig ikke om smagen) Vi bruger den ind imellem til vores træbøjle.

Aktive filtre

group_work Cookiesamtykke