Webshop anmeldelse ( 1 )
0 1 2 3 4 (5,0/5)

Anmeldt af Kenneth P
0 1 2 3 4
Flotte produkter
27/08/2021

Cykel-ophæng

En let og enkelt løsning til opbevaring af cykler. En løsning som i sig selv fortjener at blive vist frem på væggen. Udført i et af verdens mest fantastiske materialer, træ. En fornybar ressource som har fulgt mennesket gennem hele vores udvikling og som nu er i fokus som aldrig før. Cykelophængene er lavet med respekt for træet.

Minimal spild i processen - højde enmer for højere styrke og unikt design - smukt for øjet.

Om du hænge din havelåget op eller det er state of the art kulfibermodellen op på disse unikke trækunstværker skal vi ikke blande os i.

Vi ved blot at vi har gjort os umage for at skabe en løsning som er en fryd for øjet uagtet om der hænger en cykel på den eller ej.

Som udgangspunkt lave vi vores vægophæng i asketræ, men kan også på forespørgsel lave den i egetræ. Hver træsort har sit eget udtryk.

Der findes mange måder hvorpå man kan få sin cyklen op at hænge på væggen.

Cykelophæng kan købes til vandret montering,  lodret monteret, stående på gulvet eller ophængt i loftet.

Typisk køber man et cykelophæng af praktiske årsager, men hvorfor ikke også tage det æstetiske med hvis cyklen også hænger til pynt. Der findes utallige praktiske ophæng og det er naturligvis op til den enkelte hvorledes man ønsker at hænge sin cykel op.

Nogle fortrækker at cyklen hænger vandret (vandret monteret cykelophæng) hvor cyklen ikke derved ikke går så langt ud fra væggen og derved ikke fylder så meget ud i rummet. Det betyder dog at cykel og ophænget optager meget mere vægplads end hvis man anvendte et lodret cykelophæng hvor cyklen hænger ned langs væggen. det lodrette cykelophæng har den fordel at den ikke optager specielt meget plads på væggen. Det er en af grundende til at et lodret cykelophæng er den perfekte løsning, såfremt du har flere cykler der skal op at hænge. Et særdeles anvendeligt ophæng til skure, carporte, garager osv. Andre fortrækker at vise deres cykel frem monteret på væggen i f.eks. stuen, værelset eller soveværelset. det er en af grundende til at vi laver flot designede cykelophæng i træ. Super flot cykel på super flot cykelophæng! Om man ønsker at vise sin kulfiber, havelåge, retro cykel frem så pynter vores cykelophæng lige flot. Af andre ophængningsmetoder kan også nævnes ophæng til pedal. Vi tilbyder et ophæng til stel og til hjul for at give flest mulig kombinationsmuligheder. Din ynglingscykel på vores cykelophæng kan sammesmelte til en særegen skulptur i din stue. Er du også på udkig efter fedt cykelophæng? Så tænker vi du finder det her. Cykelophæng er en rigtig god investering. Skaber glæde igen og igen.

Aktive filtre

group_work Cookiesamtykke