Webshop anmeldelse ( 1 )
0 1 2 3 4 (5,0/5)

Anmeldt af Kenneth P
0 1 2 3 4
Flotte produkter
27/08/2021

Havkajak - opbevaring

Her finder du flere forskellig opbevaringsløsninger hvadenten du har en havkajak, plastikkajak, glasfiberkajak eller trækajak. En gedigen løsning til opbevaring af dit fartøj.

Om du ønsker et ophæng til din turkajak / havkajak / surfski eller trækajak så har vi løsningen i smukt forarbejdet dampbukket asketræ. Vi udfører dem også i egetræ på forespørgsel. Ophæng til kajak kommer i mange afskygninger. Nogle kajakophæng er udført i metal, nogle i x-finer, andre er udført i enten plast eller massiv dampbukket træ. Det er efterhånden sådan at flere og flere får deres kajak opbevaret i/ved klubber hvor de sejler. Her opbevares kajakken typisk i en kajaklade eller container. Er du en af dem der foretrækker at opbaverer din kajak hjemme hos dig selv? Så tænker jeg vi har løsningen til dig. Har finder du kajakophæng til brug enten inden for eller til montering beskyttet under tag. Træ er et hygroskopisk materiale og vil udvide og trækker sig sammen alt efter årstid (relativ luftfugtighed/temperatur).

Ophæng til kajak udført i massiv træ stiller nogle krav til brugeren, men giver også så meget tilbage, et smukt ydre, et varmt materiale, co2 venligt, glæden ved at se veludført design. Håber du finder den kajakophængningsløsning du leder efter har på vores side.  

Aktive filtre

group_work Cookiesamtykke