Produktoversigt

Vi tilbyder skandinavisk designede træprodukter så som dørstopper, toiletrulleholdere, garderobeophæng, opbevaringsløsning til kajakker, pagajer og cykler.  Alt produceret i træ EG - ASK - DOUGLAS. Flere af vores produkter er lavet i dampbøjet ask eller eg. En ret unik måde at udnytte materialet bedst muligt på med mindst muligt svind i bearbejdningsprocessen til følge. Er du på udkig efter Dansk design når det er bedst så har du fundet det rette sted. Kig dig omkring på siden med vores trædesigns. Håber du finder netop det dørstop, træbøjle eller køkkerulleholder du har ledt efter. Alle vores produkter er produceret i Danmark i bæredygtige materialer.  

Underkategorier

 • Dansk design til hjemmet

  Dansk design som vi kender det, enkelt, stilfuldt, minimalistisk, rene linser, gennemtænkt, brugbart, funktionelt. Her finder du et særligt udvalg af opbevaringsløsninger til hjemmet.

  - Dørstop der passer til anerkendte mærker inden for massivtræ-gulve (Dinesen - PA Gulve - Moelven - Viking Gulve - Junckers m.fl) køkkenrulleholdere

  - Egetræsbøjler til den stilfulde garderobe - Asketræbøjler til den stilfulde garderobe

  - Stillet designede toiletrulleholdere.

  - Designerbøjler udført i et funktionelt og udfordrende design

  + mange andre ting. Håber du finder hvad du søger!!

  Vi er passioneret omkring brugen af træ og anvende de forskellige træsorter til det de er bedst egnet til. Der findes hundredvis af træsorter i verden som kan anvendes til helt specifikke formål idet træets egenskaber giver mulighed for dette. Det kan være egenskaber som god styrke, speciel farvepigment, udsædvanlig struktur, høj eller lav densitet, holdbarhed og mange andre egenskaber.

  Elletræ (Alnus glutinosa) er feks. særdeles holdbart under vand (Bropæle) og er særdeles velegnet til billedskærearbejde.

  Asketræ (Fraxinus excelcior) har stor bøjningsstyrke (vognhjul, økseskæfter) samt et meget flot farvespil mellem det lyse ved og den falske brunkerne som egner sig fortrinligt til bøjler, dørstop, cykelophæng, garderobeophæng og massive trægulve.

  Egetræ (Quercus rober og Quercus pedunculata) har stor styrke og holdbarhed (jernbanesveller, bindingsværk, brodæk) og anvendes derudover i stor udstrækning til møbler og andet trædesign som dørstopper, ophæng til cykler, borde, stole, træbøjler og meget andet.

  Elmetræ (Ulmus glabra) har en flot glød med gullige, grønlige, rødlige og brunlige nuancer. Som en ret speciel egenskab har den været anvendt til fodertrug idet dyrene tygger det i stykkeri (bryder sig ikke om smagen) Vi bruger den ind imellem til vores træbøjle.

 • Cykel-ophæng

  En let og enkelt løsning til opbevaring af cykler. En løsning som i sig selv fortjener at blive vist frem på væggen. Udført i et af verdens mest fantastiske materialer, træ. En fornybar ressource som har fulgt mennesket gennem hele vores udvikling og som nu er i fokus som aldrig før. Cykelophængene er lavet med respekt for træet.

  Minimal spild i processen - højde enmer for højere styrke og unikt design - smukt for øjet.

  Om du hænge din havelåget op eller det er state of the art kulfibermodellen op på disse unikke trækunstværker skal vi ikke blande os i.

  Vi ved blot at vi har gjort os umage for at skabe en løsning som er en fryd for øjet uagtet om der hænger en cykel på den eller ej.

  Som udgangspunkt lave vi vores vægophæng i asketræ, men kan også på forespørgsel lave den i egetræ. Hver træsort har sit eget udtryk.

  Der findes mange måder hvorpå man kan få sin cyklen op at hænge på væggen.

  Cykelophæng kan købes til vandret montering,  lodret monteret, stående på gulvet eller ophængt i loftet.

  Typisk køber man et cykelophæng af praktiske årsager, men hvorfor ikke også tage det æstetiske med hvis cyklen også hænger til pynt. Der findes utallige praktiske ophæng og det er naturligvis op til den enkelte hvorledes man ønsker at hænge sin cykel op.

  Nogle fortrækker at cyklen hænger vandret (vandret monteret cykelophæng) hvor cyklen ikke derved ikke går så langt ud fra væggen og derved ikke fylder så meget ud i rummet. Det betyder dog at cykel og ophænget optager meget mere vægplads end hvis man anvendte et lodret cykelophæng hvor cyklen hænger ned langs væggen. det lodrette cykelophæng har den fordel at den ikke optager specielt meget plads på væggen. Det er en af grundende til at et lodret cykelophæng er den perfekte løsning, såfremt du har flere cykler der skal op at hænge. Et særdeles anvendeligt ophæng til skure, carporte, garager osv. Andre fortrækker at vise deres cykel frem monteret på væggen i f.eks. stuen, værelset eller soveværelset. det er en af grundende til at vi laver flot designede cykelophæng i træ. Super flot cykel på super flot cykelophæng! Om man ønsker at vise sin kulfiber, havelåge, retro cykel frem så pynter vores cykelophæng lige flot. Af andre ophængningsmetoder kan også nævnes ophæng til pedal. Vi tilbyder et ophæng til stel og til hjul for at give flest mulig kombinationsmuligheder. Din ynglingscykel på vores cykelophæng kan sammesmelte til en særegen skulptur i din stue. Er du også på udkig efter fedt cykelophæng? Så tænker vi du finder det her. Cykelophæng er en rigtig god investering. Skaber glæde igen og igen.

 • Havkajak - opbevaring

  Her finder du flere forskellig opbevaringsløsninger hvadenten du har en havkajak, plastikkajak, glasfiberkajak eller trækajak. En gedigen løsning til opbevaring af dit fartøj.

  Om du ønsker et ophæng til din turkajak / havkajak / surfski eller trækajak så har vi løsningen i smukt forarbejdet dampbukket asketræ. Vi udfører dem også i egetræ på forespørgsel. Ophæng til kajak kommer i mange afskygninger. Nogle kajakophæng er udført i metal, nogle i x-finer, andre er udført i enten plast eller massiv dampbukket træ. Det er efterhånden sådan at flere og flere får deres kajak opbevaret i/ved klubber hvor de sejler. Her opbevares kajakken typisk i en kajaklade eller container. Er du en af dem der foretrækker at opbaverer din kajak hjemme hos dig selv? Så tænker jeg vi har løsningen til dig. Har finder du kajakophæng til brug enten inden for eller til montering beskyttet under tag. Træ er et hygroskopisk materiale og vil udvide og trækker sig sammen alt efter årstid (relativ luftfugtighed/temperatur).

  Ophæng til kajak udført i massiv træ stiller nogle krav til brugeren, men giver også så meget tilbage, et smukt ydre, et varmt materiale, co2 venligt, glæden ved at se veludført design. Håber du finder den kajakophængningsløsning du leder efter har på vores side.  

 • Pagaj-ophæng

  Pagajholder i massivt træ (Ask). Flot kurvet produkt som er bukket i et enkelt stykke træ under højt tryk, ved hjælp af damp og unik viden. Dansk design når det er bedst.

Aktive filtre

group_work Cookiesamtykke